fbpx

Застрахователна Агенция Сакъзов

 

Застрахователна Агенция Сакъзов е изключителен представител на БУЛСТРАД Виена Иншурънс Груп АД- офис Янко Сакъзов гр. София, който е един от водещите застрахователи на Българският пазар с над 59 годишна история. БУЛСТРАД  е утвърден от времето стаблиен, лоялен и надежден парньор. Ние работим, за да удовлетворим специфичните потребности на нашите клиенти като прилагаме индувидуален подход. Търсим най-добрата типова застраховка с покрития които напълно покриват изискванията на клиента към застраховката, а така също ценово. 

При нас може да получите предложение за застраховка и по имеил и телефон. 

Към всяко юридическо лице подхода е спрямо индувидуалния му бизнес като информираме клиента за възможните типове застраховки и покрития. Агенция Сакъзов сключва всички видове застраховки. Като представители на Булстрад ВИГ АД, ние спазваме стриктно високите стандарти наложени ни от тях. Същевремнно запазваме своята гъвкавост и лично отношение към клиента. При нас ще получите освен персонално отношение така също и гъвкавост, персонализация при слючването на застраховките така също и някой допълнителни услуги.
Ние сме ангажирани да предоставяме високо качество на предоставяните от нас застрахователни услуги. В зависимост от вашите изисквания и потребности ние ще ви помогнем да изберете правилно рисковете който ще покрият най – пълно вашите нужди, и изисквания. Ще ви обясним на достъпен език какво точно ще получите без да ви спестяваме нищо.В Агенция Сакъзов  сме ангажирани с превъзходно качествено обслужване. Нашата компания е създадена през 2015 год. , за да можем да предоставяме качествени, достъпни и разбираеми застрахователни услуги. Нашите опитни служители, винаги ще ви предоставят клиентски съпорт, експертно мнение и съвет.Научете повече за всичко наши услуги като се свържете с нас. Ще бъдете изненадани да научите какви услуги можем да ви предложим за вас и за вашият бизнес. 

Обадете ни се