fbpx

Булстрад държи най-голям дял (13.23%) от сектора на общото застраховане у нас, сочи проучване на Profit.bg , направено на база данни от Комисията за финансов надзор.

Булстрад е безспорният лидер при подреждане на застрахователните компании спрямо брутен приемен приход към 30 април 2020.

Компанията оглавява класацията при застраховките Автокаско с приход от 40 млн. Заема челната позиция и сред най-предпочитаните компании за сключване на застраховка „Пожар и природни бедствия“ с 28.4 млн. лв. премиен приход за последните 4 месеца.

Секторът „Общо застраховане” е реализирал обща печалба от 91.4 млн. лв до 30 април спрямо 66.8 млн. лв преди 12 месеца.

Калкулатор каско

В модернизирания център отвориха врати нови офис пространства, както и зала за срещи. Реновацията е осъществена съгласно общия корпоративен стил на ЗАД “БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

Модернизирането на центъра за регистрация на щети в Горубляне е част от стратегията на ЗАД “БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и Ви Ай Джи Сървисиз България за подобряване на обслужването. В момента се работи по унифицирането на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове.

На събитието бяха показани за пръв път и два броя  нови специализирани репатриращи автомобили за услуга “Помощ на пътя”:

Ивеко 50 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление подходящ за репатриране на МПС до 3.5т.и дължина над 3.30м.

Ивеко 70 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление и допълнителна снабдена обособена вилица, подходяща за натоварване и репатриране на тежкотоварни МПС.

 

На събитието бе анонсиран и новият уебсайт на Ви Ай Джи Сървисиз България, проектиран в крак с последните тенденции на уебдизайна и отново – с мисъл към удобството и потребностите на клиентите.

Екипът на БУЛСТРАД цени времето на клиентите си и инвестира в това те да получават своевременно и качествено обслужване.

 

Помощ при пътуване – Булстрад Травъл Пакет

Застраховки „Помощ при пътуване” осигуряват необходимите финансови средства и информация за получаване на навременна и специализирана медицинска помощ при престоя ни в чужбина.

БУЛСТРАД ТРАВЪЛ ПАКЕТ

Застраховка за български и чуждестранни граждани, пътуващи в чужбина, за направените от тях в спешни случаи и пo медицинско предписание, разноски при ЗЛОПОЛУКА u ВНЕЗАПНО ЗАБОЛЯВАНЕ.

Предназначена е за застраховане на:

  • Туристи
  •  Лица, заминаващи на работа в чужбина
  •  Учащи в чужбина – Деца, ученици и студенти на възраст до 26 г.

Застраховката може да се сключи за срок от един ден до една година, като е възможен и избор на Пакети „Мултитрип”, за многократни пътувания в чужбина в рамките на една година.

Валидна е за чужбина:

  • за Европа или 
  • за целия свят.

20.06.2020 год. Булстрад ВИГ отвори нов офис Мол Пловдив. Офисът се намира на адрес гр. Пловдив 4000 бул. Пещерско шосе N 30. в Офиса могат да се сключват всички застраховки предлагани от дружеството, да се извършва първоначален оглед при сключване на авто каско също така и да се плащат вноски по съществуващи полици.

Имаме удоволствието да Ви информираме, че считано от Считано от 31.05.2020 г. до 30.06.2020 г. допълнителните устройства за защита тип „Имобилайзер“ и тип „GPS“, които се изискват по застраховка „Каско Стандарт“, ще бъдат безплатни за клиентите на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“.

„GPS“, които се изискват по застраховка „Каско Стандарт“

28 май 2020, 14:50

Най-престижното признание в застрахователния бранш – “Застраховател на годината – Общо застраховане 2019”, за трета поредна година бе присъдено на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

Наградата бе връчена от г-н Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов надзор на г-н Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

„Тази награда е не само признание, но и отговорност. Тя е за всички колеги в БУЛСТРАД, на които благодаря за всеотдайността. Бих искал да благодаря и на колегите от Управителния съвет – Пламен Шинов, Иво Груев, Теодор Илиев, Никола Памуков и Светла Несторова, които повярваха в мисията БУЛСТРАД и заедно пишем новата история на БУЛСТРАД. Специални благодарности и към всички партньори – брокери, франчайзи и агенти, към нашите клиенти, които вярват в БУЛСТРАД, а на всички колеги от застрахователния бранш пожелавам здрава финансова година”, каза г-н Чандъров.

Поради извънредната епидемичната обстановка, тази година събитието се проведе онлайн, със специални мерки за социална дистанция и бе излъчено на живо от страницата на Висшето училище по застраховане и финанси във Facebook.

Най-значимите признания в застрахователния бранш се присъждат от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Как да сключим изгодно автокаско. Сключете задължителната застраховка Гражданска отговорност заедно със авто каското. Сключете автокаското и застраховката Гражданска отговорност при един и същ застраховател. Почти всички застрахователи ще ви направят допълнителнителни отстъпки. Платете еднократно и отново ще получите отстъпка.  

 Булстрад ВИГ подкрепя стопанска академия “Д.А. Ценов”. Инициативата цели да се запазят всички възможности за студентите да получат най-доброто образование в сферата на застраховането в предстоящата учебна година. Повече.

Разработени готови професионални пакети, предназначени за застраховка на фирми от микро сегмента с включена отстъпка. Пакетните предложения са с опция за добавяне на допълнителн покрития.

Булстрад ВИГ подкрепя стопанска академия "Д.А. Ценов" 

Булстрад ВИГ подкрепя стопанска академия "Д.А.Ценов". Инициативата цели да се запазят всички възможности за студентите да получат най-доброто образование в сферата на застраховането в предстоящата учебна година. Светът днес се променя по-бързо, отколкото можем да възприемем, но това, което безспорно увеличава своята важност е достъпът до знание и пълноценното образование. ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" подкрепя инициативата "Образование за света утре" на Стопанска академия "Д. А. Ценов", която стартира с цел е да се запазят всички възможности за студентите в сферата на застраховането в предстоящата учебна година. В рамките на инициативата, Стопанска академия "Д. А. Ценов" обяви, че ще предостави общежитията си безвъзмездно на студентите, записали се редовна форма на обучение в първи курс 2020-2021 академична година. БУЛСТРАД се присъединява с дарение, равняващо се на всички годишни семестриални такси на студентите от първи курс редовна форма, в специалност "Застраховане и социално дело". Тъй като разходите за висше образование биха се считали за лукс за множество български семейства в подобни тежки икономически времена, Булстрад цели да насърчи младите хора да преследват своите професионални мечти, независимо от препятствията.

Обадете ни се